BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

13 December 2011

# bila aku pot pet pot pet pasal cinta #


assalamualaikum =)

(^_^)

mulakan entry dgn senyuman sbb hari nie aku nak bercerita tntg cinta dan kasih sayang..aku bukan nye nk berjiwang sangat tapi kadang2 rase kesal dgn sesetengah manusia yg tak faham erti cinta dan kasih sayang..ok first mmg kite sbg umat islam kene tetapkan cinta kite pada Allah Yg Esa dan Rasulullah saw..pastu cinta kite pada ibu bapa ,keluarga dan kawan2..last sekali baru lah nk cinta kat pasangan kite..jgn cinta kt pasangan org lain sudahhh..

*tbe2 teringat plak kat bait2 lagu nie*
kite nyanyi skali eh..hehe

Satu.. kasih yg abadi
Tiada tandingi DIA yang satu
Dua… sayang berpanjangan
Membawa ke syurga kasihnya ibu

Tiga.. lapar dan dahaga
Rela berpayahan setianya ayah
Empat.. mudah kau ketemu
Berhati selalu beza antara
Kasih dan kekasih


haaa..tengok..kekasih list yg bawah sekali..

so, kau jangan nak lambung2 sangat lah kekasih kau tuh

nanti bile saat kau jatuh keluarga kau jugak yg akan angkat kau balik

lagipun kekasih kau sekarang belum tentu akan jadi suami kau dunia akhirat nanti

kalau nak cari pasangan pn biar lah kene mase nye

ni umur baru setahun jagung dah men tukar2 pasangan

aku yg umur nak masuk 19 tahun dpn pon baru kawan je

aku selalu pesan kat diri aku sendiri kalau nk pasangan cari yg betul2 sayang aku seadanya

bergantung pada jodoh jugak dan i/allah dapat yg terbaik utk diri aku

aku tak mintak yg lebih2 tapi cukup lah si dia menjadi pelengkap diriku yg serba kekurangan nie


sumer yg aku pot pet pot pet ni utk org lain dan utk aku sendiri jugakkk

peace yawww ;)


#sekian#

bui3 :)

2 comments:

Minho said...

Salam..Minho datang bw sini :) done follow you follow mine too <3 btw nice blog & post >.< http://windy-minholicious.blogspot.com/

gadis0ren said...

wslm
thanx minho
oke..i'll..:)
thanx so much k..;)

$$$ Klik Sini Cepattt $$$

sy syg kwn sy