BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

09 December 2011

kau idamanku ~satu gambar byk kisahnye~


assalamualaikum sumer ;)

aku sbnr nye dah lame minat dlm bab2 amik mengambik gamb0r nie

law k0rg bce p0st aku sblm nie p0n byk aku updated gmbr2 kn

aku suke amik2 gmbr nie

biar tak byk gmbr aku p0n

biar gmbr tak cantekk mane p0n

biar kamera biase je p0n

bukan dslr p0n
asalkan aku hepi sudahhh

ade jgak sesetengah org fikir

ape lah sangat gmbr2 tuh

hurmm tapi kannn

a picture can tell everythings rite ??

aku sgt2 suke bile duk kumpul reramai keluarga duk neng0k2 balik gmbr dulu2

kelakar p0n ade ~hahaha

dlm mase yg same b0ley eratkan hubungan keluarga kite kan3 ?? :)

lagi bagusss bile gmbr yg kite amik tu cantekk dan berkualiti

law nak gmbr yg superbbb cantekkk gune lahh
|
|
|
|
|
V



latest dslr dari canon

canon eos 1100d

~kamera ni mmg bet0l2 menggoda aku~

price about rm2000 ~hehehe

nak kne saving jgak nihh



biase nye dslr warne hitam je kan

yg ni special warne merahhh ~hehe



law x suke warne merah ade lagi warne laen

black , brown , grey , red

yg mane berkenan di haty ?? ;)




yuna p0n pakai yg ni lahhh

hehehe


law ade sesape yg dah beli then dapat hrge murahh sila jgn malu bgtw ehh

law ade yg nak bg free kat aku p0n aku tak marahh ~ heheheh :)


oke bai =)

2 comments:

Siti Sabariah Hashim said...

rm 2000? O_o

gadis0ren said...

hehe..lebey kurang tu lah..
now boley je dpt rm 1500 k0t..:)

$$$ Klik Sini Cepattt $$$

sy syg kwn sy