BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

21 May 2012

bila orang dah sayang...:)




# Dia akan belajar menyukai lagu2 kesukaan korg ,dia jugak mungkin akan meminjam CD lagu korg sebab dia nak tahu apa kesukaan korg tu.bagi dia kesukaan korg ,kesukaan dia jugak :)

# Bila dia tahu korg tengah sakit ,dia akan hantar sms @ call dan tanya keadaan korg sebab dia risaukan korg :)

# Korg bagitau kat dia yag korg ade test @ exam ,then bila dah sampai mase nak test @ exam dia akan hantar sms wish "good luck" untuk beri semangat kat korg :)

# Orang yang sayang dan cinta korg akan memberikan suatu barang miliknya yang mungkin korg rasa tu biase ,tapi bagi dia tu barang yang istimewa :)

# Orang yang mencintai korg akan bertindak lebih dari saudara sendiri daripada seorang kekasih :)

# Bila si dia tengah feeling rindu kat korg dan dia buat hal2 yang membuatkan korg rase rimas ,then bila korg bagitau tindakan dia tu wat korg rasa terganggu dia akan mintak maaf dan tak akan ulang lagi.

# Orang yang mencintai korg sering buat hal2 yang peik macam dia call korg banyak kali dalam sehari @ dia kejut korg tengah malam utk hantar sms @ call  sebab masa tu dia tengah fikirkan korg :)

# Kalau korg mintak dia ajar sesuatu ,dia akan ajar korg dengan sabar wlaupun korg ni mungkin orang yang jenis xtahu pape !

# Korg check hp dia ,just ade name korg je dalam inbox sebab dia still simpan sms korg even sms tu korg hantar sejak berbulan2 @ bertahun2 :)

**Ade tak orang yang sekeliling korang buat ape yang macam kat atas nie ??? Kalau ade ,jangan korg sia2 kan dia sebab korg akan menyesal ,orang macam dia akan datang sekali seumur hidup.Hargailah dia sebaiknya :)))

1 comments:

Nurul Iman said...

ehem, ehem..
hargailah dia sebaiknya..=]

$$$ Klik Sini Cepattt $$$

sy syg kwn sy